Curs Practitioner NLP-4G

Curs Practitioner NLP-4G

Project Details

CLIENT

DATE

IN

SKILLS

LINK

PROJECT DESCRIPTION

Pentru toţi cei interesaţi să se auto-cunoască şi să-şi îmbunătăţească semnificativ relaţiile cu ceilalţi, pe 20 octombrie 2017 va începe noul curs de formare ca Practitioner NLP, centrat pe dezvoltare personală şi coaching. Cursul beneficiază de triplă certificare internaţională, din partea SNLP - SUA, IANLP - Elveţia şi IN - Germania.

Este susţinut de Daniel Bichiş, singurul Master-Trainer NLP român licenţiat de co-creatorului NLP, Richard Bandler.

Cursul vă oferă ocazia să vă optimizaţi relaţiile cu ceilalţi şi să reduceţi tensiunile interioare şi autosabotările ce vă împiedică să reuşiţi pe deplin în obiectivele pe care vi le propuneţi.

Programarea neuro-lingvistică (NLP) este un stil de viaţă centrat pe observarea şi utilizarea adecvată a modului în care creierul şi cuvintele ne construiesc relaţia cu realitatea, determinându-ne astfel trăirile, atitudinile şi acţiunile.

Este combinaţia dintre un „manual de utilizare a creierului” şi un „ghid de bune practici lingvistice”, ce ne permite să controlăm procese până atunci inconştiente şi să accesăm funcţii ce pot schimba radical modul în care ne trăim viaţa.

Explorările realizate prin tehnicile NLP se adresează tuturor celor care:

NLP permite învăţarea rapidă şi crearea excelenţei oriunde şi oricând, în toate domeniile vieţii. Este modalitatea cea mai rapidă şi facilă de redefinire a relaţiei cu sine şi cu ceilalţi, de generare a succesului şi fericirii.

Pentru mai multe detalii şi înscriere la noul curs, faceţi click aici, sau sunaţi la tel. 0788.294.801.